Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen kan Volkswagen best.

Service og reparasjon av bil hos Berge & Co AS Sogndal

Vi tilbyr bilservice og vedlikehold av både personbiler og nyttekjøretøy fra Volkswagen. Berge & Co AS er fylkets største bilforhandler med over 60 års erfaring. Det betyr at du alltid kan føle deg trygg når du leverer bilen din hos oss for reparasjon eller service.

For at bilen din skal være sikker er det viktig med jevnlig bilservice. Benytter du deg av vårt bilverksted som er autorisert av Volkswagen trenger du ikke bekymre deg - uansett om det er en liten eller stor skade som må utbedres. Våre erfarne bilmekanikere gjør jobben raskt og effektivt for å sørge for at du er ute på veien igjen så fort som overhodet mulig.

Det lønner seg alltid å følge Volkswagens anbefalte service- og vedlikeholdsprogram. Da får du automatisk 24 timers mobilitetsgaranti. Dersom merkeverkstedet vårt ikke kan reparere skaden på bilen din umiddelbart, dekker vi gratis leiebil med fri kjørelengde i inntil 3 dager for personbil (med unntak av drivstoff og bompenger).

Når du leverer bilen hos oss sørger vi alltid for at den er oppdatert med siste software og at den er sikker på veien.