Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Berge & Co AS Sogndal får du alt du trenger til bilen din

Berge & Co AS er fylkets største bilforhandler, og vi er stolte av bilene og tilbehøret vi har levert siden oppstarten i 1954. I tillegg til salg av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy, tilbyr vi også tjenester som leasing, bilforsikring og vedlikeholdsavtaler for din Volkswagen. Vi har også fylkets største utvalg av bruktbiler.

Hos Berge & Co Sogndal er vi opptatt av at kundene våre får en god opplevelse fra de det første møtet med oss. Vår lange erfaring er en viktig faktor for fornøyde kunder. Vi lytter alltid til ditt behov, og strekker oss langt for å være imøtekommende.

Dyktige medarbeidere på vårt bilverksted står klare til å hjelpe deg, enten bilen din skal på service eller har fått en skade. Mekanikerne våre har lang arbeidserfaring, de er alltid oppdatert og er spesialister på Volkswagens biler. De er opptatt av kundetilfredshet, og kommer gjerne med gode anbefalinger til bilholdet ditt.

Vi ønsker deg velkommen til oss hos Berge & Co Sogndal!

Åpningstider

Salg

 • Mandag - Fredag
  09:00 - 16:00
 • Lørdag
  10:00 - 13:00

Delelager

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:00
 • Lørdag
  10:00 - 13:00

Verksted

 • Mandag - Fredag
  07:30 - 16:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››